Aparat aerosoli cu compresor Scian NB 212-C

Aparat aerosoli cu compresor Scian NB 212-C

Cod produs: Scian NB-212C
Disponibilitate:
Stoc Epuizat
Preţ: 169,00 lei Fără TVA: 142,02 lei
Descriere

Nebulizatorul sau aparatul de aerosoli Scian NB-212C este un dispozitiv ideal pentru tratarea cu succes a astmului sau a alergiilor respiratorii. Practic, produsul transforma medicamentatia lichida in picaturi microscopice fine, dense ce sunt ulterior inhalate cu foarte mare usurinta. In acest fel, corpul absoarbe mult mai repede medicamentatia decat in forma clasica.

Un alt aspect important in ceea ce priveste calitatea aerului ce ajuta la realizarea aerosolilor il are filtrul. Acesta este pozitionat in partea frontala, langa conectorul prin care aerul este pompat pe tub. Fiind fabricat dintr-un burete foarte dens, filtrul poate retine particulele de praf ce pot cauza neplaceri sau infectii. ATENTIE! Filtrul trebuie inlocuit atunci cand este murdar sau la maxim 6 luni.

Pentru a nu pierde nici o picatura de medicamentatie, producatorul a conceput manerul de transport al aparatului de aerosoli cu un suport ce permite fixarea in pozitie verticala a kitului de nebulizare. In acest fel avem ambele maini la dispozitie pentru operatiunea de dozare a medicamentatiei.

Caracteristici tehnice :

- Nebulizare cu compresor;

- Compresor cu o durata de viata lunga;

- Tub cu lungime mare;

- Rata crescuta de nebulizare;

- Filtru de praf;

- Capacitatea cupei de medicamentatie de 10 ml;

- Suport ingenios pentru sustinerea kitului de nebulizare.

Opinii (0)

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău            Bun

Etichete:
Etichete:  Nebulizatoare

Produse înrudite