SCAUNUL DE BAIE SI SCAUNUL WC

SCAUNUL DE BAIE SI SCAUNUL WC

Publicat pe 14 Mar 2017 de Magazinul Ortopedic

Persoanele care se confrunta cu probleme de imobilitate sau au anumite dizabilitati cand vorbim de locomotie au nevoie de diverse obiecte speciale, cum sunt cele ortopedice, pentru a avea o viata mai simpla, functionala, cat mai aproape de aceea normala. Trebuie sa intelegem ca datorita lipsei de mobilitate aceste persoane au nevoie de dispozitive ortopedice peste tot in mediul lor, astfel ca articolele ortopedice pentru baie cum ar fi scaunele de dus/baie sunt o necesitate, iar scaunul WC poate fi foarte util acesta fiind mobil si putand fi adus oriunde in casa. In articolul de fata vom prezenta avantajele utilizarii acestor produse sperand ca in acest fel cititorul va fi mai informat si va intelege necesitatea lor in viata unei persoane mai in varsta care are probleme locomotorii sau a persoanelor cu dizabilitate locomotoare.

De ce ne ajuta scaunul de baie?

Primul si cel mai important avantaj al utilizarii scaunului toaleta si al scaunului de baie este ca fac viata mai functionala pentru persoana care le utilizeaza. De ce? Persoanele care se confrunta cu o problema de locomotie nu au aceasi vigilenta si control in miscarile pe care le fac precum o persoana fara dizabilitate, de asemenea deseori se pot confrunta cu dificultati in mentinerea echilibrului. Astfel, mai ales in baie unde putem aluneca foarte repede si unde mediul poate deveni periculos pentru oricine care sufera de o dizabilitate, este puternic indicat sa recomandam si sa achizitionam un scaun de baie. In acest fel, persoana cu dizabilitate se va bucura de un mediu mult mai sigur si va putea sa-si satisfaca nevoile normale de igiena de zi cu zi. Magazinul nostru isi doreste sa ofere sprijin oricarei persoane care se confrunta cu dizabilitate si va pune la dispozitie scaune medicale de baie. Puteti gasi scaune de baie perfecte pentru orice nevoie, usor de manevrat, reglabile in inaltime si in functie de necesitatile utilizatorului, confectionate din aluminiu, dotate cu capete din cauciuc anti-alunecare pentru a va conferi garantia unei utilizari sigure si eficiente.

Cum sa folosim scaunul de baie?

Scaunul de dus sau de baie poate fi introdus in cabina de dus ori in cada permitand pacientului sa aiba o pozitie comoda in timpul spalarii. Persoana se poate aseza fiind astfel ferita de riscul alunecarii si accidentarii. Scaunul nu aluneca, chiar la contactul cu apa, astfel oferind stabilitate si siguranta. Acesta se utilizeaza de regula pentru ingrijirea la domiciliu a persoanelor cu mobilitate redusa, a batranilor sau persoane cu handicap locomotor, dar nu numai.

Cum ne poate ajuta scaunul WC?

Toaletele de camera sunt dispozitivele ortopedice ajutatoare destinate utilizarii la domiciliu sau in mediul spitalicesc, avand rolul unor toalete WC aflate la indemana varstnicilor sau a persoanelor ce se gasesc in imposibilitatea de a se deplasa din camera de baie. Scaunele WC pot fi integrate si in scaune cu rotile, vorbim de produse precum scaun cu rotile cu vas WC inclus sau comoda WC de camera. Astfel, persoana nu va mai fi nevoita sa faca eforturi pentru a se muta sau ajunge la baie. Tot pe website-ul nostru veti gasi mai multe astfel de articole ortopedice.

Recapituland, dispozitivele ortopedice pentru baie sunt articole ce ajuta persoanele ce sufera de dizabilitati locomotorii, care prezinta dificultati in a-si mentine echilibrul si de a se misca fara ajutor. Scaunele de dus si cele WC sunt articole pentru baie care vin in sprijinul persoanelor cu dizabilitati oferindu-le siguranta, confort si sprijin in realizarea igienei intime.

Dispozitive ortopedice pentru baie ofera posibilitatea la intimitate, siguranta, independenta si o viata mai confortabila. Acestea pot fi achizitionate din shop-ul nostru online Magazinul Ortopedic la preturi si calitate de invidiat .

Taguri

toaleta de camera, scaun de baie, comoda wc de camera, scaun wc, fotoliu cu vas wc, scaun de dus, scaun toaleta, dispozitive ortopedice

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Comentarii

Articole similare