TIPURI DE CADRE DE MERS CARE TE VOR AJUTA SA TE BUCURI IN FIECARE SECUNDA DE VIATA

TIPURI DE CADRE DE MERS CARE TE VOR AJUTA SA TE BUCURI IN FIECARE SECUNDA DE VIATA

Publicat pe 31 Jul 2017 de Magazinul Ortopedic

Daca viata ar fi liniara si oamenii ar trai pana la batranete vesnic fericiti, fara niciun neajuns, fara sa se imbolnaveasca, s-ar putea vorbi despre perfectiunea acesteia. Doar ca lucrurile nu se intampla asa, viata nu este perfecta, dar noi o iubim asa cum este. Tocmai pentru ca iubim viata cu tot cu imperfectiuni, chiar si cand intampinam incercari prin evenimente care lasa un gust amar, incercam sa le depasim cautand sa identificam cele mai bune solutii.

Sunt situatii in care activitati ce pareau banal de executat la un moment dat ajung sa impuna probleme. Spre exemplu, mersul pe jos. Nu exista persoane care sa ia in calcul asfel de situatii, cu toate acestea se intampla. Cauzele pot sa includa varsta inaintata, un handicap, o perioada de recuperare dupa un traumatism generat de un accident s.a.m.d. Poate ca esti unul dintre cazurile pentru care nu exista o solutie care sa rezolve in totalitate problema cu care te confrunti. Asta nu inseamna ca nu exista solutii care sa-ti simplifice activitatile zilnice, sa te ajute sa te misti - pentru ca, sa te deplasezi chiar si cu greutate, este esential. Spre exemplu, ai posibilitatea de a opta pentru anumite dispozitive de mers, precum un cadru de mers.

Un cadru ortopedic este o optiune care te va ajuta sa pastrezi o anumita autonomie. Cu ajutorul unui cadru medical poti continua sa mergi singur si fara ajutorul persoanei care te ingrijeste, daca este cazul. Deoarece fiecare utilizator are propriile sale obiceiuri, diverse optiuni de cadre ajutatoare sunt disponibile pentru a optimiza confortul si caracterul practic.

Tipuri de cadre de mers care iti pot schimba viata

Piata de specialitate iti ofera posibilitatea de a opta pentru un cadru pliabil sau/si un cadru fix. De asemenea, pentru o mai buna mobilitate, ai putea sa optezi pentru un cadru cu roti. Pe de alta parte, cand achizitionezi un astfel de cadru, ia in calcul unde il vei utiliza cu predilectie - in interior sau in afara locuintei?

1. Cadru de mers fix
Un astfel de cadru este prevazut cu 4 picioare rigide. Faptul ca dispune de o baza cu o marime apreciabila, trapezoidala,  il face foarte util in mentinerea echilibrului. Este un produs recomandat persoanelor care se afla intr-o perioada de recuperare si incearca sa isi redobandeasca capacitatile locomotorii. Fiind construit din aluminiu si cantarind circa 1,400 kg. , acest model este foarte simplu de manevrat si utilizat chiar si de catre persoanele pentru care ridicarea unor greutati de la sol reprezinta o problema.

2. Cadru de mers cu roti
Un astfel de cadru poate fi utilizat si in exterior, fiind mai simplu de manevrat in comparatie cu cele fixe si mai rapid, ceea ce inseamna ca ofera mai multa mobilitate.

3. Cadru de mers pliabil
Faptul ca este dificil sa te misti nu trebuie sa te determine sa ramai doar in casa. Insotit de o persoana si ajutat de un cadru de mers pliabil vei putea calatori cu masina sau trenul. Un astfel de cadru este prevazut cu balamale, ceea ce face posibila plierea sa.

Magazinul Ortopedic va pune la dispozitie o gama variata de cadre ortopedice , informatii detaliate despre acestea puteti gasi accesand pagina Cadre de mers

Taguri

dispozitive de mers, cadru de mers, cadru medical, cadre ajutatoare, cadru pliabil, cadru fix, cadru cu roti, cadre ortopedice

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email

Comentarii

Articole similare