Carja cu sprijin pe antebrat CA 02

Carja cu sprijin pe antebrat CA 02

Producător: Herdegen (Franta)
Cod produs: 200013
Disponibilitate:
Stoc Epuizat

Garantie: 24 luni
Preţ: 42,00 lei Fără TVA: 42,00 lei
Descriere

Carja cu sprijin pe antebrat CA 02 faciliteaza deplasarea in caz de incapacitate functionala a unuia din membrele inferioare si sunt destinate persoanelor avand o inaltime medie de 1.65 - 1.90 cm. Utilizand carja cu sprijin pe antebrat , se protejeaza si se evita suprasolicitarea piciorului afectat pentru care exista interdictie de sprijin din partea medicului de specialitate .

Carjele cu sprijin pe antebrat CA 02 asigura o deplasare sigura si confortabila , conferind stabilitate si independenta in miscare . Carja cu sprijin pe antebrat este confectionata din aluminiu anodizat de cea mai buna calitate , foarte rezistent , avand o greutate proprie de numai 0,520 kg. Manerul si suportul de sprijin al cotului au o forma ergonomica si sunt realizate din material plastic de inalta densitate , rezistent la uzura in timp , cu aderenta mare si confort. Carjele se pot regla in inaltime , ajustarea facandu-se in 10 trepte , din 2,4 in 2,4 cm . Tija metalica este prevazuta cu amortizor de cauciuc solid , foarte aderent la sol , ce poate fi inlocuit cu usurinta in functie de gradul de uzura pe care il manifesta.

Va rugam sa acordati atentie verificarii periodice a amortizorului (puferul) de cauciuc al carjei, intrucat, in timp , urmare utilizarii indelungate , acesta se poate uza , ceea ce va duce la pierderea partiala a gradului de aderenta . In masura in care amortizorul prezinta un mare grad de uzura , se recomanda inlocuirea acestuia cu unul nou.

Carjele cu sprijin pe antebrat CA 02 se pot folosi atat individual , dar si in pereche , in situatia in care utilizatorul dispune de interdictia medicala de a se sprijini pe piciorul accidentat. Comercializarea produsului se face la bucata .

Caracteristici tehnice ale carjelor cu sprijin pe antebrat CA 02 :

- greutatea carjei : 0,520 g.

- inaltimea de la maner la sol : 76 cm → 98 cm

- lungimea manerului : 10 cm

- inaltime utilizator: 1.65 - 1.90 cm

- greutatea maxima a utilizatorului : 130 kg.

Achizitionarea unei carje cu sprijin pe antebrat se face la recomandarea unui medic de specialitate.

Specificaţii
Garantie
Termen de garantie 24 luni
Opinii (0)

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău            Bun

Etichete:
Etichete:  Carje ortopedice

Produse înrudite