Despre noi

Magazinul online www.magazinulortopedic.ro apartine societatii Selenium Distribution S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/8389/2014, CUI RO33386766.

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.magazinulortopedic.ro sunt autorizate de Ministerul Sănătății din România (numar autorizatie 6069/19.03.2019).

Magazinul Ortopedic se adreseaza persoanelor cu dizabilitati locomotorii temporare sau permanente cu scopul de a contribui la sporirea mobilitatii si independentei de miscare a acestora, precum si persoanelor care necesita tratament si ingrijire la domiciliu sau in spitale in vederea imbunatatirii calitatii vietii acestora.

Produsele comercializate de Magazinul Ortopedic ajuta in procesul de recuperare al persoanelor care au suferit accidente sau operații. Magazinul Ortopedic oferă o gama larga de dispozitive ortopedice, precum dispozitive de mers (cadre, carje si bastoane ortopedice), dispozitive de deplasare (fotolii rulante, rolatoare), dispozitive ajutatoare pentru baie (scaune WC si de baie, inaltatoare WC), produse antiescare (saltele si perne antiescare), paturi si saltele medicale, produse folosite in recuperarea prin kinoterapie.

Toate dispozitivele medicale comercializate de Magazinul Ortopedic corespund normelor europene, avand marca CE si asigurand un raport excelent pret - calitate, fiind usor de utilizat si de intretinut.