Baston ortopedic cu patru picioare BO 4P M

Baston ortopedic cu patru picioare BO 4P M

Producător: China
Cod produs: SD05931/DY05931
Disponibilitate:
Stoc Epuizat

Garantie: tehnica 12 luni , de conformitate 24 luni
Preţ: 47,00 lei Fără TVA: 47,00 lei
Descriere

Bastonul ortopedic din aluminiu cu patru picioare si baza mare de sprijin BO 4P M este un dispozitiv medical avand corpul metalic confectionat din aluminiu anodizat , de culoarea bronzului, si baza de otel, cu o greutate proprie de 1,1 kg., ceea ce ii confera o mare manevrabilitate si usurinta in utilizare. Baza de sprijin este formata din 4 picioare de largi dimensiuni , apropiate de sol , care ii asigura o excelenta stabilitate si confera siguranta pe durata deplasarii. Este un model versatil, ce se poate utiliza cu ambele maini , foarte eficient, destinat persoanelor in varsta , celor cu dificultati de echilibru sau coordonare in timpul mersului , persoanelor cu diferite grade de handicap locomotoriu.

Bastonul de aluminiu de forma ’gat de lebada’ are manerul realizat din poliuretan moale, foarte confortabil , ce asigura o prindere eficienta si consistenta . Se poate folosi atat in interiorul locuintei , cat si in exterior .

Bastonul ortopedic din aluminiu cu patru picioare este telescopic, se poate regla in inaltime, in functie de necesitatea utilizatorului, reglaj posibil in 10 trepte. Reglarea se face din 2,5 cm. in 2,5 cm , prin apasarea unui buton aflat pe corpul bastonului, urmata de infiletarea inelului de siguranta in forma de piulita . Modelul este prevazut cu amortizoare ( puffere) din cauciuc antiderapant ce asigura o aderenta ridicata la sol si ofera protectie antisoc . Amortizoarele bastonului de aluminiu se pot uza in timp pe masura folosirii . Se recomanda verificarea periodica a amortizoarelor bastonului dumneavoastra si schimbarea acestora daca manifesta un grad ridicat de uzura , pentru a beneficia de un confort sporit in exploatare si o siguranta ridicata pe durata deplasarii.

Este importanta ajustarea corecta pe inaltime a bastonului , pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de o deplasare sigura si eficienta.

Caracteristicile tehnice ale bastonului ortopedic din aluminiu cu patru picioare BO 4P M :

- greutate proprie : 1,1 kg.

- lungime baston : min. 74 cm – max. 97 cm

- dimensiunile bazei dreptunghiulare masurata in exteriorul amortizoarelor : 31,5 cm x 21,5 cm

- inaltime utilizator : 1,55 – 1,90 m

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

Achizitionarea unui baston ortopedic din aluminiu cu patru picioare se face la recomandarea unui medic de specialitate.

Specificaţii
Garantie
Termen de garantie tehnica 12 luni , de conformitate 24 luni
Opinii (0)

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău            Bun

Etichete:
Etichete:  Bastoane ortopedice

Produse înrudite