Cadru pliabil cu roti CR 08

Cadru pliabil cu roti CR 08

Producător: China
Cod produs: SD04965L-5/DY04965L-5
Disponibilitate:
Stoc Epuizat

Garantie: tehnica 12 luni , de conformitate 24 luni
Preţ: 133,00 lei155,00 lei Fără TVA: 133,00 lei
Descriere

Cadru pliabil cu roti CR 08 - rotile frontale va ofera mobilitate, stabilitate si va pot ajuta sa va deplasati pe diferite tipuri de terenuri. Atunci cand utilizati cadrul pliabil cu roti CR 08, trebuie doar sa ridicati putin partea din spate a cadrului de mers pentru a va deplasa inainte.

Structura cadrului de mers cu roti CR 08 este din aluminiu, iar rotile frontale din cauciuc plin au un diametru de 12 cm. Picioarele din spate sunt dotate cu amortizoare anti-alunecare, care pot fi inlocuite in timp, in functie de gradul de uzura atins.

Inaltimea cadrului poate fi ajustata de catre utilizator in functie de necesitati, picioarele dispunand de orificii de reglare din 2,5 in 2,5 cm. Manerele sunt realizate din polipropilena, permitand o priza sigura si comoda.

Cadrul pliabil cu roti CR 08 este pliabil, lucru util in vederea depozitarii sau al transportului, sistemul sau de eliberare dubla va permite plierea intr-un mod simplu, fara ajutor suplimentar, prin apasarea  celor doua butoane frontale de culoare roscata urmata de inchiderea concomitenta a suportilor laterali ai cadrului. In vederea deplierii cadrului, este necesara sa trageti succesiv de cele doua parti laterale (dreapta si stanga) pana cand mecanismul de blocare va clicheta. Dupa depliere, cadrul cu roti se rigidizeaza.

In cazul utilizarii in interiorul locuintelor in care dimensiunile holurilor sau usilor sunt mai inguste, exista posibilitatea schimbarii cele doua roti frontale intre ele, astfel incat rotile sa fie pozitionate la interior, ca in figura de mai sus.

Nu trebuie niciodata sa incercati sa folositi un cadru de mers cu roti frontale pentru a urca sau cobori scarile.

Caracteristici tehnice ale cadrului pliabil cu roti CR 08 :

- greutate proprie : 3 kg.

- latimea maxima masurata la nivelul axului rotilor : frontal 63 cm (prin schimbarea rotilor frontale intre ele, scade la 55 cm.)

- latimea bazei (in partea din spate) : 58 cm

- laterala bazei : 51 cm

- inaltimea reglabila : 78 cm → 94,5 cm

- greutate maxima utilizator : 110 kg.

Achizitionarea unui cadru de mers cu roti se face la recomandarea unui medic de specialitate.

Specificaţii
Garantie
Termen de garantie tehnica 12 luni , de conformitate 24 luni
Opinii (0)

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău            Bun

Etichete:
Etichete:  Cadre de mers

Produse înrudite