Carja de antebrat CA 05

Carja de antebrat CA 05

Producător: Herdegen (Franta)
Cod produs: 200017
Disponibilitate:
Stoc Epuizat

Garantie: 24 luni
Preţ: 42,00 lei Fără TVA: 42,00 lei
Acest produs are o cantitate minimă de comandat de 2
Descriere

Carja de antebrat CA 05 este un model robust, simplu de utilizat , confortabil si sigur in exploatare , proiectat pentru a fi utilizat in perioada de recuperare , la scurt timp dupa leziuni sau interventii chirurgicale .

Carja cu sprijin pe antebrat CA 05 ofera stabilitate in mers, facilitand deplasarea in caz de incapacitate functionala a unuia din membrele inferioare . Utilizand carja cu sprijin pe antebrat, se protejeaza si se evita suprasolicitarea piciorului lezat sau imobilizat pentru care exista interdictie de sprijin din partea medicului de specialitate .

Carja de antebrat este realizata din teava de aluminiu anodizat de calitate superioara, testata si recomandata  pentru pacienti avand o greutate de pana la 130 kg. si avand o inaltime medie de 1.65 - 1.90 cm. Manerul realizat din polipropilena ofera un suport foarte ferm si sigur utilizatorului,  suportul de sprijin al cotului are o forma ergonomica conferind siguranta pe durata deplasarii. Utilizarea corecta a carjei cu sprijin pe cot presupune ajustarea lungimii acesteia in raport cu inaltimea utilizatorului, reglaj care se poate face in 10 trepte, din 2,4 in 2,4 cm. Carjele de cot sunt dotate cu amortizoare de cauciuc solid care asigura o aderenta buna pe orice suprafata, ce pot fi inlocuite cu usurinta in functie de gradul de uzura pe care il manifesta.

Se recomanda verificarea periodica a amortizorului (puferului) de cauciuc al carjei, intrucat, ca urmare a utilizarii indelungate , acesta poate manifesta diverse grade de uzura, ceea ce va duce la pierderea partiala a gradului de aderenta. In masura in care amortizorul prezinta un grad accentuat de uzura, se recomanda inlocuirea acestuia cu unul nou.

Carjele cu sprijin pe cot CA 05 se pot folosi atat individual , cat si in pereche , in situatia in care utilizatorul dispune de interdictia medicala de a se sprijini pe piciorul lezat. Comercializarea produsului se face la bucata.

Caracteristici tehnice ale carjelor cu sprijin pe antebrat CA 05 :

- greutatea carjei : 0,520 g.

- inaltimea de la maner la sol : 76 cm → 98 cm

- lungimea manerului : 10 cm

- inaltime utilizator : 1.65 - 1.90 cm

- greutatea maxima a utilizatorului : 130 kg.

Achizitionarea unei carje cu sprijin pe antebrat se face la recomandarea unui medic de specialitate.

Specificaţii
Garantie
Termen de garantie 24 luni
Opinii (2)

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău            Bun

Etichete:
Etichete:  Carje ortopedice

Produse înrudite