Scaun toaleta din aluminiu ( comoda WC de camera ) CM 02 F

Scaun toaleta din aluminiu ( comoda WC de camera ) CM 02 F

Producător: China
Cod produs: SD02894L(2)/DY02894L(2)
Disponibilitate:
Stoc Epuizat

Garantie: tehnica 12 luni , de conformitate 24 luni
Preţ: 300,00 lei Fără TVA: 252,10 lei
Descriere

Scaunul toaleta (comoda WC de camera ) CM 02 F este un dispozitiv medical multifunctional a carui caractertistica principala este greutatea redusa (cel mai usor dispozitiv de acest gen de pe piata), de numai 4,8 Kg., fiind realizat din aluminiu , ceea ce il face usor manevrabil de catre persoanele in varsta sau cele avand un grad de mobilitate redusa.

Scaunul WC este pliabil , fiind usor de transportat si ocupand un spatiul de depozitare redus. Poate fi adaptat inaltimii oricarui utilizator prin ajustarea corecta a fiecarui picior al scaunului, care se poate face din 2,5 in 2,5 cm. Picioarele comodei WC de camera sunt dotate cu puffere din cauciuc antiderapante. Colacul si capacul scaunului WC sunt realizate din material plastic si sunt detasabile, simplificand curatarea si igienizarea. La randul lui, vasul colector (galetusa) este detasabil, pentru a simplifica golirea si igienizarea lui, se recomanda utilizarea unor saci menajeri .

Functia principala a comodei WC de camera CM 02 F este de scaun de toaleta aflat la indemana utilizatorului, dar are rol si de inaltator vas WC (produsul fiind reglabil in inaltime in functie de cerintele fiecarei persoane), lucru util mai ales in cazul pacientilor care au suferit operatii , ca de exemplu cele de şold . De asemenea , persoana care nu prezinta suficienta stabilitate in miscare poate folosi manerele laterale ale comodei ca sprijin la asezarea/ridicarea de pe scaunul WC, utilizand acest model ca si cadru de sustinere si de siguranta .

O alta functie a comodei WC este aceea de scaun pentru dus, putand fi utilizat direct in cabina pentru dus la toaletarea si spalarea pacientului, dispozitivul fiind rezistent la actiunea apei datorita constructiei din aluminiu si PVC .

Caracteristicile tehnice ale scaunului toaleta ( comodei WC de camera ) CM 02 F :

- reglabil in inaltime si pliabil

- vas colector (olita) : detasabil

- greutate proprie : 4,8 kg.

- latimea totala : 52 cm.

- latimea intre manere : 42,5 cm.

- inaltimea reglabila fata de sol : 43 cm → 53 cm

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

Specificaţii
Garantie
Termen de garantie tehnica 12 luni , de conformitate 24 luni
Opinii (1)

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău            Bun

Etichete:
Etichete:  Scaune WC, , Inaltator WC

Produse înrudite