Glucometru SHL-G800

Glucometru SHL-G800

Producător: Elvetia
Cod produs: SHL-G800
Disponibilitate:
Stoc Epuizat
Preţ: 169,00 lei Fără TVA: 142,02 lei
Descriere

Dispozitiv medical foarte sigur si precis care foloseste cea mai noua tehnologie bio-senzor pentru masurarea nivelului de glucoza in sange. Testarea simpla si comoda este realizata in doar 2 pasi, cu cea mai mica picatura de sange prelevata, iar rezultatul masuratorii este afisat pe un ecran mare in numai 5 secunde si retinut in memoria aparatului.

Caracteristici :

- Picatura cea mai mica : acest glucometru este unul dintre cele mai performante modele, care pentru realizarea testului de glicemie va solicita cea mai mica proba de sange de numai 0.5 µl.

- Masurare simpla in 2 pasi : introduceti banda de test in aparat si furnizati proba de sange

- Record de viteza : in numai 5 secunde, rezultatul masuratorii este afisat pe ecranul glucometrului

- 300 memorii : pentru o buna monitorizare a glicemiei dumneavoastra, memoria glucometrului permite stocarea a 300 valori masurate, cu data si ora, pe care le puteti vizualiza in orice moment.

- Marcarea rezultatelor speciale : folosind aceasta functie a aparatului, pentru a va aminti ca o anume masuratoare a fost efectuata in conditii speciale , de exemplu inainte sau dupa masa, sau atunci cand ati facut sport

- Ecran mare : rezultatele de mare precizie obtinute sunt usor de citit, fiind afisate foarte vizibil pe un ecran mare LCD

- Garantie extinsa : 5 ani garantie

Setul contine : glucometru, geanta transport, lasator ace, ace, cutie teste, manualul utilizatorului .

Opinii (0)

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău            Bun

Etichete:
Etichete:  Glucometre

Produse înrudite