Informatii despre livrare

Produsele comandate de CUMPARATOR se vor livra prin intermediul unei firme de curierat.

COMANDA NU SE EXPEDIAZA DACA VANZATORUL ESTE IN IMPOSIBILITATE DE A VA CONTACTA LA NUMARUL TELEFONIC SPECIFICAT IN COMANDA. ORICE COMANDA NECONFIRMATA TELEFONIC EXCLUSIV DIN VINA CUMPARATORULUI VA FI ANULATA, CUMPARATORUL FIIND NOTIFICAT PE ADRESA DE MAIL FURNIZATA IN COMANDA; ULTERIOR, COMANDA POATE FI EXPEDIATA NUMAI LA SOLICITAREA EXPRESA A CUMPARATORULUI

Termenul de livrare al bunurilor/produselor catre CUMPARATOR (sub conditia confirmarii telefonice din partea Dumneavoastra si daca transmiteti comanda inainte de ora 14:00) este :

- 1 zi lucratoare pentru Bucuresti ;

- 1-2 zile lucratoare pentru alte localitati din tara .

Comenzile transmise vineri pana in ora 14:00 vor ajunge luni .

In cazul comenzilor efectuate dupa ora 14:00, termenul de livrare se prelungeste, in general, cu o zi lucratoare. Comenzile transmise vinerea dupa ora 14:00, sambata si duminica, vor fi prelucrate si expediate luni, cu livrare in 24 - 48 de ore.

COSTURILE DE LIVRARE se pot verifica dupa ce produsul (produsele) comandat este adaugat in cos folosind optiunea "Estimare costuri si taxe de livrare"

VANZATORUL va depune toate eforturile pentru livrarea bunurilor/produselor in termenele estimate, insa nu va fi considerat raspunzator pentru nicio intarziere sau nelivrare a bunurilor/produselor la aceste termene, din motive ce exced vointei VANZATORULUI.

VANZATORUL nu poate fi considerat raspunzator in cazul in care livrarea bunurilor/produselor comandate va fi intarziata din cauza lipsei de instructiuni precise cu privire la adresa de livrare sau destinatarul COMENZII, precum si in cazul in care firma de curierat este in imposibilitatea de a va contacta telefonic sau la adresa indicata in COMANDA.

VANZATORUL poate livra CUMPARATORULUI un produs similar la acelasi pret, in situatia in care produsul comandat nu mai este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CUMPARATORULUI

In conditii de forta majora ce impiedica livrarea (fenomene naturale/meteo deosebite, calamitati naturale, alte situatii asimilate fortei majore ce exced vointei VANZATORULUI) , veti fi contactat de catre VANZATOR pentru confirmarea zilei de livrare .

VANZATORUL va efectua livrarea bunurilor/produselor exclusiv pe teritoriul Romaniei.