Rolator cu 3 roti RL 3R 02

Rolator cu 3 roti RL 3R 02

Producător: China
Cod produs: SD049143/DY049143
Disponibilitate:
Stoc Epuizat

Garantie: tehnica 12 luni , de conformitate 24 luni
Preţ: 365,00 lei Fără TVA: 365,00 lei
Descriere

Rolatorul cu 3 roti RL 3R 02 este un dispozitiv ortopedic destinat persoanelor cu mobilitate redusa , persoanelor in varsta si celor care manifesta problem de echilibru pe durata deplasarii .

Rolatorul cu 3 roti are functia unui cadru de mers , foarte stabil, fiind dotat suplimentar cu un dispozitiv de franare si ca accesorii speciale , un sac de panza si un cos ce pot fi utilizate pentru cumparaturi sau la transport diverselor obiecte. Este recomandat persoanelor active care doresc sa beneficieze de un sprijin suplimentar , eficient , pe durata deplasarilor , dar se poate utiliza si in interiorul locuintei.

Rolatorul cu 3 roti este realizat din otel si este dotat cu manere ergonomice care se pot ajusta in inaltime in functie de dimensiunile anatomice ale utilizatorului. Rotile au diametrul de 20 cm. si sunt realizate din cauciuc plin. Fiecare maner este dotat cu un dispozitiv de franare si blocare a rotilor , contribuind la o deplasare sigura si stabilitate pe durata stationarii. Cosul de cumparaturi este optional, fiind detasabil. Rolatorul se poate plia in vederea transportului sau a depozitarii .

Caracteristicile tehnice ale rolatorului cu 3 roti RL 3R 02:

- greutate proprie : 9 kg.

- latimea totala a rolatorului, masurata la nivelul axului rotilor din spate : 65 cm.

- greutate maxima utilizator : 100 kg.

Specificaţii
Garantie
Termen de garantie tehnica 12 luni , de conformitate 24 luni
Opinii (0)

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău            Bun

Etichete:
Etichete:  Rolatoare

Produse înrudite