Tensiometru digital Scian LD-732

Tensiometru digital Scian LD-732

Cod produs: Scian LD-732
Disponibilitate:
Stoc Epuizat
Preţ: 109,00 lei Fără TVA: 91,60 lei
Descriere

Aparatul de masurat tensiunea Scian LD-732 este un tensiometru de mana (incheietura) ce ii poate oferi utilizatorului o serie intreaga de informatii necesare mentinerii unei bune evidente in ceea ce priveste tensiunea arteriala.

Afisajul este de tip LCD si prezinta informatiile cu privire la tensiunea arteriala (sistolica / diastolica), numarul de batai ale inimii pe minut sau ora la care a fost facuta masuratoarea. Pentru persoanele care nu stiu daca valorile inregistrate sunt in limitele normale sau nu, in partea stanga regasim o scara colorata in 3 culori. Culoarea verde indica valori in limite normale, culoarea galbena ne atrage atentia asupra depasirii cu putin a limitei maxime iar culoarea rosie ne sugereaza o tensiune cu mult sub / peste valorile normale (Conform cu clasificarea tensiunii arteriale a Organizatiei Mondiale a Sanatatii) .

Pentru a fi cat mai bine informati cu privire la tensiunea masurata, aparatul ne poate reda ultimele 9 masuratori precum si o medie a ultimelor 3. In acest fel, chiar daca tensiunea a iesit din limite la o masuratoare (o posibila miscare, vorbit in timpul masurarii sau o agitatie de moment etc) per total tensiunea sa fie una normala.

Alimentarea tensiometrului LD-732 se face exclusiv prin intermediul bateriilor de tip AAA ce pot fi alkaline sau acumulatori reincarcabili. Pentru a evita situatia in care ramanem fara energie, in momentul in care aparatul detecteaza o oarecare scadere a puterii, pe display ne este afisata o iconita ce reprezinta o baterie descarcata. In acel moment aparatul mai poate functiona cateva masuratori insa trebuie avuta in vedere inlocuirea bateriilor.

Caracteristici tehnice :

- Afisaj LCD de dimensiuni mari cu cifre ingrosate;

- Design compact si portabil;

- Memorarea a pana la 90 de valori;

- Clasificarea tensiunii conform cu standardele Organizatiei Mondiale a Sanatatii;

- Afisarea ultimelor 9 masuratori;

- Detectarea batailor neregulate ale inimii;

- Afisarea datei si a orei;

- Afisarea mediei ultimelor 3 masuratori;

- Oprirea automata dupa 3 minute de neutilizare;

- Indicator baterie descarcata;

- Umflare automata;

- Alimentare doar cu baterii AAA.

Opinii (0)

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău            Bun

Etichete:
Etichete:  Tensiometre

Produse înrudite