Termeni si conditii

1. GENERALITATI

Bine ati venit pe site-ul www.magazinulortopedic.ro .

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile acestui magazin online prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui SITE de catre Dumneavoastra se supune conditiilor de utilizare si se considera ca indicand acceptul Dumneavoastra explicit in ceea ce priveste termenii si conditiile publicate pe SITE. Prin utilizarea acestui SITE, CUMPARATORII consimt sa respecte termenele si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea. Ramane la aprecierea dvs. daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

www.magazinulortopedic.ro (numit in continuare „SITE”) este administrat de SELENIUM DISTRIBUTION S.R.L. ( numit in continuare „VANZATOR” ), persoana juridica de nationalitate romana , cu sediul in Bucuresti , Str. Spinis nr. 13, Bl. 54, Sc. 2, Et. 1, Ap. 14 , Sector 4, avand numarul de ordine in Registrul Comertului J40/8389/2014, cod de identificare fiscala 33386766 .

Societatea precizeaza ca imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlul de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini datorita modificarii caracteristicilor sau designului fara notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Orice astfel de modificari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe SITE. Totodata, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe SITE pot fi modificare de VANZATOR fara un aviz prealabil sau pot contine erori de operare.

In cuprinsul acestui document, urmatorii termeni vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile precizate mai jos:

VANZATOR: SELENIUM DISTRIBUTION S.R.L., persoana juridica, avand sediul in Bucuresti, Str. Spinis nr. 13, Bl. 54, Sc. 2, Et. 1, Ap. 14 , Sector 4, avand numarul de ordine in Registrul Comertului J40/8389/2014, cod de identificare fiscala 33386766.

CUMPARATOR: orice persoana (fizica sau juridica) care acceseaza SITE-ul in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile de utilizare ale prezentului SITE.

COMANDA: formularul electronic generat ca urmare a accesarii SITE-ului de care CUMPARATOR, prin care CUMPARATORUL isi exprima dorinta de a achizitiona un bun/produs, VANZATORUL este de acord sa livreze bunurile/produsele, iar CUMPARATORUL este de acord sa le primeasca si sa le achite.

CONTRACT: COMANDA confirmata de catre VANZATOR, prin care VANZATORUL este de acord sa livreze CUMPARATORULUI bunurile/produsele comandate, iar CUMPARATORUL este de acord sa le plateasca.

Inainte de a efectua achizitia unor bunuri/produse prin intermediul acestui SITE, va rugam sa cititi cu atentie sectiunea „POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR PERSONALE”.

2. CONTRACT

Termenii si conditiile de utilizare ale acestui SITE pot fi modificate oricand de catre VANZATOR, urmand sa-si produca efectul imediat pentru toti CUMPARATORII.

Orice comanda facuta pe SITE va fi supusa acestor termene si conditii. Este responsabilitatea Dumneavoastra de a va asigura ca toate detaliile pe care le furnizati pe durata utilizarii acestui SITE sunt corecte, iar VANZATORUL nu va putea fi considerat raspunzator pentru nici o livrare gresita intervenita ca urmare a primirii unor informatii incorecte/incomplete.

Completand formularul de inregistrare pe SITE, Dumneavoastra va dati consimtamantul ca datele cu caracter personal pe care le furnizati sa fie utilizate de catre VANZATOR in vederea facturarii, urmand sa fie folosite in cadrul procesului de livrare .

Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CUMPARATORUL este de acord cu forma de comunicare ( e-mail sau telefonic ) prin care VANZATORUL isi desfasoara operatiunile pe SITE.

Odata ce ati completat formularul de inregistrare pe SITE si ati lansat COMANDA pentru un anumit bun/produs, VANZATORUL va va contacta telefonic solicitandu-va detalierea bunurilor/produselor pe care le-ati comandat. Va rugam sa retineti: contactul telefonic din partea VANZATORULUI nu reprezinta o confirmare sau o acceptare a COMENZII.

Acceptarea COMENZII Dumneavoastra si finalizarea CONTRACTULUI dintre Dumneavoastra si VANZATOR presupune expedierea catre Dumneavoastra a bunurilor/produselor comandate si acceptul Dumneavoastra ca sunteti de acord cu achitarea contravalorii bunurilor/produselor livrate, precum si a costurilor de expeditie care v-au fost comunicate.

Orice COMANDA va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata telefonic de catre VANZATOR. VANZATORUL nu poate fi tinut responsabil pentru nici un fel de prejudiciu cauzat CUMPARATORULUI ca urmare a neonorarii comenzii din motive ce exced vointei VANZATORUL.

Produsele oferite pe SITE nu pot fi achizitionate de catre minori. VANZATORUL poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati SITE-ul, o puteti face numai sub stricta supraveghere a unui parinte sau a tutorelui legal.

3. POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul la acest serviciu este permis oricarei persoane fizice sau juridice care poseda sau isi creeaza un cont.

Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest SITE va trebui sa citeasca cu atentie Termenii si Conditiile acestui magazin online si va trebui sa accepte si respecte prevederile continute in acest document.

Inainte de a achizitiona orice produs pus la dispozitie de acest site, consultati un medic de specialitate care va poate oferi recomandari in privinta necesitatii si/sau utilitatii respectivului produs.

Orice persoana, fizica sau juridica, poate efectua comenzi de produse/bunuri comercializate prin intermediul acestui SITE, prin adaugarea produsului/produselor in cosul de cumparaturi. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista un stoc pozitiv pentru acesta. Adaugarea unui produs in stocul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia.

In utilizarea serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dvs. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului, fara nici o notificare prealabila.

Prin finalizarea COMENZII, CUMPARATORUL consimte ca VANZATORUL poate sa il contacteze, prin orice mijloace pe care acesta i le-a pus la dispozitie, pentru aducerea la indeplinire a CONTRACTULUI, in orice situatie si ori de cate ori este necesar.

4. PRETUL CONTRACTULUI

Pretul bunurilor/produselor este cel mentionat pe SITE in momentul in care Dumneavoastra lansati COMANDA prin intermediul formularului de inscriere.

Pretul bunurilor/produselor poate fi modificat oricand de catre VANZATOR, fara preaviz .

VANZATORUL atentioneaza CUMPARATORUL asupra faptului ca exista cazuri in care, ca urmare a unor erori sau disfunctionalitati ale SITE-ului, pretul afisat pe SITE sa nu fie cel real. Cand VANZATORUL descopera o eroare in pretul bunului/produsului pe care l-ati comandat, veti fi informat cat mai curand cu putinta si vi se va oferi posibilitatea de a reconfirma COMANDA cu pretul corect sau de a o anula .

Orice COMANDA efectuata prin intermediul formularului de inscriere de pe SITE nu va fi onorata decat in cazul confirmarii telefonice de catre Dumneavoastra. In cazul in care VANZATORUL nu va poate contacta prin nici o forma de comunicare (telefonic sau prin e-mail) , COMANDA Dumneavoastra va fi considerata ca fiind anulata.

Toate preturile afisate pe SITE sunt in LEI si cuprind TVA. Taxele de livrare sunt indicate separat la calcularea comenzii Dumneavoastra .

La primirea COMENZII, Dumneavoastra veti achita pretul Bunurilor/produselor comandate, precum si contravaloarea taxelor de livrare care v-au fost comunicate.

5. MODALITATEA DE LIVRARE

Produsele comandate de CUMPARATOR se vor livra prin intermediul unei firme de curierat.

Taxele de livrare si termenele estimate sunt specificate la confirmarea COMENZII. VANZATORUL va depune toate eforturile pentru livrarea bunurilor/produselor in termenele estimate, insa nu va fi considerat raspunzator pentru nici o intarziere sau nelivrare a bunurilor/produselor la aceste termene, din motive ce exced vointei VANZATORULUI.

VANZATORUL nu poate fi considerat raspunzator in cazul in care livrarea bunurilor/produselor comandate va fi intarziata din cauza lipsei de instructiuni precise cu privire la adresa de livrare sau destinatarului COMENZII, precum si in cazul in care firma de curierat este in imposibilitate de a va contacta la numarul de telefon sau la adresa indicate in COMANDA.

VANZATORUL poate livra CUMPARATORULUI un produs similar la acelasi pret, in situatia in care produsul comandat nu mai este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CUMPARATORULUI.

Livrarea bunurilor/produselor catre CUMPARATOR se va face, sub conditia confirmarii telefonice din partea Dumneavoastra si daca transmiteti comanda inainte de ora 13:00, de luni pana vineri, astfel :

- 1-2 zile lucratoare pentru Bucuresti;

- 1-2 zile lucratoare pentru alte localitati din tara.

In cazul comenzilor efectuate dupa ora 13:00, termenul de livrare se prelungeste, in general, cu o zi lucratoare.

Comenzile transmise vinerea dupa ora 13:00, sambata si duminica, vor fi prelucrate si expediate luni cu livrare in 24 - 48 de ore.

In conditii de forta majora ce impiedica livrarea (fenomene naturale/meteo deosebite, calamitati naturale, alte situatii asimilate fortei majorae ce exced vointei VANZATORULUI), veti fi contactat de catre VANZATOR pentru confirmarea zilei de livrare.

VANZATORUL va efectua livrarea bunurilor/produselor exclusiv pe teritoriul Romaniei.

6. MODALITATEA DE PLATA

VANZATORUL va accepta plata de la Dumneavoastra prin transfer bancar, online cu card bancar prin intermediul procesatorului de plati 'EuPlatesc', depunerea in numerar a contravalorii bunurilor/produselor in contul bancar sau in numerar catre firma de curierat, la livrarea comenzii .

In toate aceste cazuri, VANZATORUL va emite catre CUMPARATOR o factura pentru bunurile/produsele ce urmeaza a fi livrate, obligatiile CUMPARATORULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

In cazul in care doriti sa efectuati plata prin transfer bancar sau prin depunerea contravalorii bunurilor/produselor in numerar in LEI in contul VANZATORULUI, datele necesare sunt comunicate pe factura in baza careia se efectureaza plata.

Dupa efectuarea platii prin transfer bancar sau depunerea de numerar in cont, va rugam sa ne transmiteti dovada platii pe adresa office@magazinulortopedic.ro sau comenzi@magazinulortopedic.ro

Online prin card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/MasterCard)

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

- Platile cu cardul de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

VANZATORUL atrage atentia CUMPARATORULUI ca in cazul livrarii bunurilor prin intermediul unei firme de curierat, CUMPARATORULULUI ii este interzisa deschiderea coletului inainte de achitarea contravalorii produsului, a taxelor de livrare aferente si a semnarii documentului de livrare .

Titlul de proprietate asupra oricarui bun pe care l-ati comandat prin intermediul SITE-ului va va reveni din momentul achitarii integrale a contravalorii produsului si a taxelor de livrare aferente, asa cum v-au fost comunicate.

Este obligatia VANZATORULUI ca bunurile/produsele livrate sa fie ambalate corespunzator si sa asigure transmiterea documentelor insotitoare catre CUMPARATOR. In cazul in care constatati deteriorarea ambalajului la primirea coletului, aveti posibilitatea sa refuzati receptia lui.

7. POLITICA DE RETURNARE

Prin plasarea comenzii pe site-ul www.magazinulortopedic.ro v-ati asumat luarea la cunostinta si acceptarea Politicii de retur asa cum este prezentata aceasta pe site-ul www.magazinulortopedic.ro

Cumparatorul poate solicita returnarea produsului in urmatoarele cazuri:

I. Conform OU 34/2014 , Art. 9, al. 2, lit. bCUMPARATORUL are dreptul sa notifice in scris VANZATORULUI ca renunta la bunurile cumparare prin intermediul SITE-ului, putand sa returneze produsul in termen de maxim 14 zile de la primire, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la Art. 13 alin (3) si la Art. 14. In acest caz, va rugam sa accesati si completati rubrica RETURNARI de pe SITE, urmand sa primti raspuns in maxim 3 zile lucratoare. Cheltuielile directe de returnare a produsului/produselor vor cadea in sarcina CUMPARATORULUI, in conformitate cu Art. 14 alin (2) din OU 34/2014.

"Art. 14(2) Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor, cu excepţia cazului în care profesionistul acceptă să suporte acele costuri sau în care profesionistul nu a informat consumatorul că aceste costuri trebuie suportate de consumator"

VANZATORUL va inapoia contravaloarea produsului in cel mult 14 de zile de la data la care este informat de decizia de retragere a CUMPARATORULUI, rambursarea urmand sa se faca prin transfer bancar.

In conformitate cu art. 13 din OU 34/2014 :

"Art 13: Profesionistul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, fara întarziere nejustificata si, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a consumatorului în conformitate cu art. 11."

In conformitate cu art. 16 din OU 34/2014, salteaua antiescare (parte componenta a setului saltea antiescare+pompa, asa cum apare in descrierea produsului pe SITE), nu se poate returna in cazul desigilarii si utilizarii. Pompa (compresorul) ca parte componenta a ansamblului saltea antiescare+pompa (asa cum apare in descrierea produsului pe site) se poate returna.

"Exceptari de la dreptul de retragere:

Art. 16 pct. e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator"

Va rugam sa aveti in vedere urmatoarele conditii de returnare a produselor:

- Va rugam sa efectuati verificarea calitatii produselor imediat ce ati primit si achitat coletul; daca doriti returnarea produselor, nu le utilizati ! Nu puteti utiliza produsele pe care le-ati primit inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumparare. Dreptul de retragere exista pentru a va putea permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile de utilizare gratuita

- Instiintarea pentru returnarea produselor sa fie facuta in termen de maxim 14 ZILE CALENDARISTICE de la momentul primirii coletului, folosind rubrica "Returnari" de pe site-ul www.magazinulortopedic.ro sau la email comenzi@magazinulortopedic.ro

- CUMPARATORUL trebuie sa returneze produsele in starea si in ambalajul in care au fost primite, impreuna cu documentele insotitoare

- Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare sub aspect fizic si functional cum au fost la data receptionarii. Produsele nu vor prezenta semne de uzura, nu vor fi deteriorate si nu vor avea accesorii lipsa

- VANZATORUL poate retine o suma de bani echivalenta cu costurile de reconditionare a produselor returnate cu deficiente de aspect, functionare, accesorii lipsa sau ambalaj incomplet

- Returul produselor se face folosind aceeasi metoda de livrare utilizata la expedierea produselor catre dumneavoastra - firma de CURIERAT RAPID

- Ne rezervam dreptul de a refuza coletele deteriorate sau produsele care prezinta semne de uzura

ATENTIE! In cazul produselor care beneficiaza de transport gratuit, dupa returnare, pretul produsului se va diminua cu taxele de livrare reprezentand cheltuielile initiale de transport, care se vor comunica pe mail sau telefonic.

NU TRIMITETI PRODUSUL IN SISTEM RAMBURS. PLATA TRANSPORTULUI SPRE FIRMA NOASTRA CADE IN SARCINA DUMNEAVOASTRA, ORICE PRODUS TRIMIS IN SISTEM RAMBURS VA FI RETURNAT FARA NOTIFICARE PREALABILA

II. In cazul in care CUMPARATORUL constata ca produsul comandat nu este in conformitate cu specificatiile prezentate pe SITE, produsul va fi inlocuit de catre VANZATOR sau, la cerere, CUMPARATORUL va primi contravaloarea acestuia, dupa ce produsul a fost returnat de catre CUMPARATOR in starea in care a fost primit, in ambalajul original, impreuna cu documentele insotitoare.

III. In cazul in care CUMPARATORUL constata defectiuni de functionare si produsul nu este utilizabil in primele 48 de ore de la receptie, CUMPARATORUL are obligatia de a informa VANZATORUL prin orice mijloace de comunicare (telefonic sau e-mail), urmand ca produsul sa fie inlocuit de catre VANZATOR, cheltuielile de transport fiind in sarcina VANZATORULUI. Produsul trebuie returnat de catre CUMPARATOR in starea in care a fost primit, in ambalajul original, impreuna cu documentele insotitoare.

IV. Produsul prezinta defecte in perioada de garantie. In acest caz produsele vor fi returnate pe baza certificatului de garantie si trebuie să fie insotite de ambalajul original, toate accesoriile si documentele insotitoare originale.

V. In cazul in care constatati ca la inmanarea coletului de catre firma de curierat acesta prezinta deteriorari vizibile, va recomandam sa refuzati receptia lui.

In oricare din situatiile mentionate anterior (punctele I-V), in cazul in care se constata ca produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de lovituri, modificari fizice, zgarieturi, uzura, socuri electrice, socuri termice, accesorii lipsa, VANZATORUL isi rezerva dreptul de a efectua o expertiza tehnica prin care sa evalueze produsul, putand diminua pretul produsului, urmand ca aceasta diminuare sa fie transmisa pe adresa de mail/corespondenta indicata de CUMPARATOR in maxim 2 zile lucratoare. Dupa confirmarea acestuia se va emite documentul fiscal de retur si va vira suma aferenta in contul bancar indicat de catre CUMPARATOR.

VANZATORUL nu este responsabil pentru uzura rezonabila intervenita ca urmare a utilizarii produselor sau pentru situatia in care produsele au fost modificare sau reparate de catre CUMPARATOR. Orice interventie din partea cumparatorului de orice natura avand ca scop modificarea/repararea produsului atrage dupa sine pierderea garantiei oferite de catre VANZATOR.

8. GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de catre VANZATOR prin intermediul SITE-ului sunt noi si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Toate produsele beneficiaza de conditii de garantie pentru vicii de fabricatie, termenul de garantie este indicat in pagina de pe site aferenta fiecarui produs si este de 12 sau 24 luni in functie de politica comerciala a producatorului.

VANZATORUL va efectua livrarea produselor impreuna cu certificatul de garantie si factura. Dupa caz, garantia poate fi mentionata direct pe factura fiscala care insoteste produsul.

CUMPARATORUL are obligatia sa ia la cunostinta si sa respecte prevederile inscrise in certificatul de garantie, in caz contrar existand posibilitatea de a pierde garantia. Pentru a beneficia de garantie, este necesar sa pastrati certificatul de garantie, bonul fiscal si/sau factura si sa le puneti la dispozitia VANZATORULUI, la solicitarea acestuia.

CUMPARATORUL are obligatia de a formula orice reclamatie referitoare la produsele care i-au fost livrate in maxim 48 de ore de la receptionarea produselor. Reclamatiile privind deficiente ale produselor vor fi efectuate pe adresa office@magazinulortopedic.ro sau comenzi@magazinulortopedic.ro .

Orice interventie din partea CUMPARATORULUI de orice natura avand ca scop modificarea/repararea produsului atrage dupa sine pierderea garantiei oferite de catre VANZATOR.

9. RECLAMATII SI SESIZARI

Orice reclamatii sau sesizari legate de comanda Dumneavoastra, expedierea produsului/produselor returnarea bunurilor, vor fi efectuate prin telefonic sau la adresa de e-mail office@magazinulortopedic.ro sau comenzi@magazinulortopedic.ro. In vederea solutionarii prompte a aspectelor sesizate de Dumneavoastra, va rugam sa ne furnizati toate informatiile legatele de numarul si data facturii, numele produsului, data primirii coletului sau orice alt aspect pe care il considerati necesar.

10. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

VANZATORUL poate concesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru serviciile ce implica onorarea COMENZII, nefiind necesar acordul CUMPARATORULUI in acest sens. In oricare din aceste situatii, VANZATORUL va fi responsabil fata de CUMPARATOR pentru indeplinirea obligatiilor sale contractuale.

11. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca aceasta neexecutare este cauzata de un eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

12. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE A DATELOR PERSONALE

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila.

Prin completarea formularului de inregistrare pe SITE-ul www.magazinulortopedic.ro, CUMPARATORUL isi da consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si utilizate de catre VANZATOR.

VANZATORUL va colecta, stoca, procesa si/sau utiliza datele personale furnizate de CUMPARATOR in scopul administrarii si ducerii la indeplinire a CONTRACTULUI incheiat intre VANZATOR si CUMPARATOR.

VANZATORUL se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in Monitorul Oficial nr. 790/12.12.2001.

Pentru aducerea la indeplinire a CONTRACTULUI, VANZATORUL va transmite datele cu caracter personal culese de la CUMPARATOR catre firma de curierat care efectueaza livrarea bunurilor/produselor.

VANZATORUL nu poate fi tinut responsabil pentru erorile aparute din neglijenta CUMPARATORULUI in ceea ce priveste administrarea si confidentialitatea contului de utilizator cu care s-a inregistrat pe SITE si a parolei sale personale. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dvs. de utilizator.

CUMPARATORUL are dreptul de a solicita in orice moment corectarea, modificarea, stergerea sau blocarea datelor sale personale.

VANZATORUL nu solicita si nu stocheaza in nici un fel informatii cu privire la cardurile bancare ale CUMPARATORULUI.

VANZATORUL se obliga ca datele cu caracter personal colectate de la CUMPARATORI sa fie utilizate numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, transfere etc. baza de date continand informatiile referitoare la datele cu caracter personal ale CUMPARATORILOR sai vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate ale acestui document, cu exceptia cazului in care transferul, vizualizarea, accesul etc. sunt cerute de catre organele abilitate la un anumit moment.

SELENIUM DISTRIBUTION S.R.L. nu poate fi tinuta responsabila pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine datele cu caracter personal ale CUMPARATORILOR sai.

13. DREPTURILE DE AUTOR

Intregul continut al SITE-ului: texte, poze, logo-uri, elemente de grafica Web, scripturi, programe si alte date, numite generic „continut”, sunt si raman proprietatea SELENIUM DISTRIBUTION S.R.L. sau, dupa caz, a furnizorilor/producatorilor bunurilor/produselor comercializate prin intermediul acestui SITE si este protejat de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare si Legea nr. 129/1992 privind modelele si desenele industriale, republicata.

Copierea, stocarea, modificarea sau tranferarea, cu orice titlu, partiala sau in totalitate, a continutului acestui SITE sunt strict interzise. Totusi, pagini ale SITE-ului pot fi tiparite, copiate, transferate si/sau utilizate daca sunt destinate utilizarii in scop strict personal si numai in cazul in care nu intra in conflict cu prevederile acestui document.

Este interzisa orice utilizare a continutului acestui SITE in alte scopuri decat cele permise expres in acest document sau fara acordul expres al VANZATORULUI.

14. LEGISLATIA APLICABILA

Termenii si Conditiile din prezentul document vor fi guvernate de si interpretate in conformitate cu legislatia din Romania.

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea etc. SITE-ului, CUMPARATORUL isi exprima acordul cu prevederile cuprinse in „Termeni si Conditii”.

Orice tentativa de acces neautorizat la SITE si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

CONTRACTUL este supus legii romane, eventualele litigii aparute intre VANZATOR si CUMPARATOR se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu este posibil, vor fi solutionate exclusiv de instantele romane .