Termometru multifunctional cu infrarosu SHL-IR100

Termometru multifunctional cu infrarosu SHL-IR100

Producător: Elvetia
Cod produs: SHL-IR100
Disponibilitate:
Stoc Epuizat
Preţ: 269,00 lei Fără TVA: 226,05 lei
Descriere

Termometru digital non-contact care utilizeaza o tehnologie avansata in infrarosu pentru masurarea temperaturii corporale si a suprafatelor solide sau lichide (ex.: temperatura laptelelui din biberon sau apa din baia copiilor). Prevazut cu detector de precizie Heimann pentru obtinerea unor rezultate de masurare rapide si extrem de precise. Utilizat pentru masurarea temperaturii intr-o gama larga de masurare: de la 0 °C la 110°C. Performante deosebite la standarde inalte de calitate.

Caracteristici tehnice :

- Tehnologie ultraperformanta cu IR : foloseste detector de precizie Heimann pentru masurarea temperaturii in spectrul infrarosu.

- Ecranul este iluminat in momentul afisarii valorii de temperatura masurata permitand citirea in conditii optime.

- Avertizare sonora in cazul depasirii pragului de temperatura setat : avertizează sonor în cazul în care temperatura corpului sau a suprafetei este mai mare decat cea setata.

- Gama larga de masurare a temperaturii:◦masurarea temperaturii corporale ◦masurarea temperaturii suprafetelor solide sau lichide (ex.: temperatura laptelui din biberon sau a apei din baia copiilor)

- 32 Memorii : pentru o buna monitorizare a temperaturii, memoria termometrului poate stoca ultimele 32 valori de temperatura masurate, pe care le puteti vizualiza in orice moment.

Opinii (0)

Spune-ţi opiniaNotă: Codul HTML este citit ca şi text!

Rău            Bun

Etichete:
Etichete:  Termometre

Produse înrudite